Home Despre noi Contact
home > confectii metalice > balustrada metalica

Balustrade metalice

Balustradele metalice au in primul rand rol de protectie pentru scara sau pentru spatii deschise precum balcoanele sau alte goluri. Sunt potrivite pentru instalarea in spatii rezidentiale sau comerciale si in functie de destinatia spatiului in care sunt montate pot avea pe langa rolul de protectie, si un rol decorativ.

In general realizarea balustradelor se face modular, dimensiunea si designul modulelor de balustrada fiind optiunea beneficiarului.

Balustradele pot margini la interior scari sau spatii deschise, iar la exterior pot margini o terasa, alee, deck sau perimetrul piscinei. Alte utilizari sunt pentru realizarea de bariere anti-vant.

Oferta noastra pentru balustrade metalice include montaj gratuit in Bucuresti si contra-cost in imprejurimi in functie de distanta si timpul de montaj necesar.

materiale si tehnici folosite pentru realizarea balustradelor

Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de balustrade teava patrata, teava rotunda, platbanda, platbanda amprentata, tabla expandata, elemente de fier forjat, lemn sau inox.

Operatiile de prelucrare a metalului pe care le putem realiza in atelierul nostru sunt de debitare, indoire, sudare, strunjire si vopsire.I.C.E. Conf Metal Forte SRL Bucuresti produce urmatoarele tipuri de confectii metalice:

Balustrade metalice

balustrada metalica 01
balustrada metalica 02
balustrada metalica 03
balustrada metalica 04
balustrada metalica 05
balustrada metalica 06
balustrada metalica 07
balustrada metalica 08
balustrada metalica 09
balustrada metalica 10
balustrada metalica 11
balustrada metalica 12
balustrada metalica 13
balustrada metalica 14
balustrada metalica 15
balustrada metalica 16
balustrada metalica 17
balustrada metalica 18
balustrada metalica 19
balustrada metalica 20
balustrada metalica 21
balustrada metalica 22
balustrada metalica 23