Home Despre noi Contact
home > confectii metalice > garduri metalice

Garduri metalice

Realizam garduri metalice conform cerintelor clientilor nostri pentru design, structura si dimensiuni. Fie ca au un rol doar estetic sau de protectie, gardurile realizate de catre noi rezista in timp sub actiunea factorilor de mediu sau a persoanelor rauvoitoare.

Gardurile metalice sunt realizate din stalpi metalici sau de beton intre care se fixeaza panouri de gard. Panourile pot cuprinde elemente decorative din fier forjat, placi din policarbonat sau tabla. Ca dimensiuni, gardurile metalice pot fi realizate intr-o mare varietate de variante. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a identifica solutiile optime de realizare a gardului pe care vi-l doriti.

Oferta noastra pentru garduri metalice include montaj gratuit in Bucuresti si contra-cost in imprejurimi in functie de distanta si timpul de montaj necesar.

materiale si tehnici folosite pentru realizarea gardurilor metalice

Folosim materiale diverse la realizarea stalpilor si a panourilor de gard astfel: teava patrata, teava rotunda, platbanda, platbanda amprentata, tabla expandata, elemente de fier forjat, policarbonat, materiale de vopsitorie.

Operatiile de prelucrare a metalului pe care le putem realiza in atelierul nostru sunt de debitare, indoire, sudare, strunjire si vopsire.I.C.E. Conf Metal Forte SRL Bucuresti produce urmatoarele tipuri de confectii metalice:

Garduri metalice

gard metalic 11
gard metalic 01
gard metalic 02
gard metalic 03
gard metalic 04
gard metalic 05
gard metalic 06
gard metalic 07
gard metalic 08
gard metalic 09
gard metalic 10
gard metalic 12
gard metalic 13
gard metalic 14
gard metalic 15
gard metalic 16
gard metalic 17
gard metalic 18