Home Despre noi Contact
home > confectii metalice > grilaje metalice

Grilaje metalice

Avand in primul rand un rol de asigurare a securitatii locuintei sau altui spatiu, grilajele metalice realizate de noi pot fi in acelasi timp estetice si functionale. Se monteaza in general la ferestrele situate la parterul cladirilor, dar pentru o protectie sporita acestea pot fi montate la toate geamurile imobilului.

In functie de utilitatea pe care clientul o doreste, grilajul metalic poate fi conceput astfel incat sa devina jardiniera sau portprosop. Complexitatea design-ului utilizat este si ea la alegerea clientului, grilajul metalic putand fi realizat din elemente metalice simple sau cu ornamente de fier forjat.

Oferta noastra pentru grilaje metalice include montaj gratuit in Bucuresti si contra-cost in imprejurimi in functie de distanta si timpul de montaj necesar.

materiale si tehnici folosite pentru realizarea grilajelor metalice

Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de grilaje metalice teava patrata, teava rotunda, platbanda, platbanda amprentata.

Operatiile de prelucrare a metalului pe care le putem realiza in atelierul nostru sunt de debitare, indoire, sudare, strunjire si vopsire.I.C.E. Conf Metal Forte SRL Bucuresti produce urmatoarele tipuri de confectii metalice:

Grilaje metalice

grilaj metalic 01
grilaj metalic 02
grilaj metalic 03
grilaj metalic 04
grilaj metalic 05
grilaj metalic 06
grilaj metalic 07
grilaj metalic 08
grilaj metalic 09
grilaj metalic 10