Home Despre noi Contact
home > confectii metalice > scari metalice interioare exterioare

Scari metalice interioare si exterioare

Accesul la spatii situate la inaltime se poate face cel mai simplu cu o scara. Scarile pe care noi le realizam sunt gandite in primul rand pentru functionalitate, sa asigure accesul facil la etaj si in acelasi timp sa fie robuste, solide, durabile si sa ocupe putin spatiu.

Avand o bogata experienta in spate, echipa noastra aduce in mod constant inovatii in design-ul scarilor metalice realizate astfel incat functionalitatea sa fie asigurata cu un consum mai redus de materiale ceea ce se traduce printr-un cost mai mic de realizare pentru beneficiar.

Scara meatlica de interior are in general o conceptie care pune mai mult accent pe design, in vreme ce o scara metalica exterioara are in primul rand un rol functional. Realizam de asemenea scari cu design special pentru acces in spatii tehnice, inclusiv cu capac peste care se poate trece cu vehicule.

Oferta noastra pentru balustrade metalice include montaj gratuit in Bucuresti si contra-cost in imprejurimi in functie de distanta si timpul de montaj necesar.

materiale si tehnici folosite pentru realizarea scarilor metalice

Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de scari metalice teava patrata, teava rotunda, platbanda, platbanda amprentata, tabla expandata, corniere. Putem folosi de asemenea elemente de lemn sau inox.

Operatiile de prelucrare a metalului pe care le putem realiza in atelierul nostru sunt de debitare, indoire, sudare, strunjire si vopsire.I.C.E. Conf Metal Forte SRL Bucuresti produce urmatoarele tipuri de confectii metalice:

Scari metalice

scara metalica 01
scara metalica 02
scara metalica 03
scara metalica 04
scara metalica 05
scara metalica 06
scara metalica 07
scara metalica 08
scara metalica 09
scara metalica 10
scara metalica 11
scara metalica 12
scara metalica 13
scara metalica 14
scara metalica 15
scara metalica 16
scara metalica 17
scara metalica 18
scara metalica 19
scara metalica 20
scara metalica 21
scara metalica 22
scara metalica 23
scara metalica 24
scara metalica 25
scara metalica 26
scara metalica 27
scara metalica 28
scara metalica 29
scara metalica 30
scara metalica 31
scara metalica 32
scara metalica 33
scara metalica 34
scara metalica 35
scara metalica 36
scara metalica 37
scara metalica 38